Avoimet työpaikat

Kiinnostaako taloushallinto? Haemme kehittäjiä Jyväskylään ja Tampereelle!

 


Rekrytointipalkkio

Oletko kova koodari tai tiedätkö jonkun joka on?

Ilmoita meille itsesi tai vinkkaa kaveria hakemaan! Maksamme vinkistä, joka johtaa onnistuneeseen rekrytointiin, 1000€! Edellytyksenä on, että palkattu työntekijä jatkaa koeajan jälkeen työsuhteessa Probis Solutionsilla. Rekrytointipalkkio maksetaan kokonaisuudessaan koeajan jälkeen.

 


Vapaamuotoiset hakemukset

Olemme Probiksessa kiinnostuneita ohjelmistoalan kovista ammattilaisista sekä tulevaisuuden osaajista. Haemme tiimiimme kokeneita alan osaajia, mutta tarjoamme myös harjoittelupaikkoja ohjelmistoalan opiskelijoille.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voi toimittaa sähköpostilla: asiakaspalvelu@probissolutions.fi.

 


Probis työnantajana

Henkilöstöstrategiamme painottuu henkilöstön hyvinvointiin, osaamisen kehittämiseen ja työn sekä työtehtävien mielekkyyteen.

Tarjoamme työntekijöillemme etuuksia vapaa-ajan harrastuksille, niin liikunta- kuin kulttuuritoimintaankin. Järjestämme myös kuukausittain koko henkilöstölle yhteisiä after work aktiviteettejä,  jolloin kokoonnumme yhteen työpaikan ulkopuolella ja tutustumme uusiin liikuntamuotoihin, henkilöstön omiin harrastuksiin, sen hetken elokuvatarjontaan tai vain vietämme rennon saunaillan työpäivän päätteeksi. Työntekijämme harrastavat muun muassa bänditoimintaa, elävää musiikkia, frisbeegolfia, koripalloa, lenkkeilyä, sulkapalloa, pelejä ja valokuvausta.