Haemme täyden Full Stack -arsenaalin ohjelmistokehittäjiä

Toimintamme alkaa tilauskannan puolesta näyttämään siltä, että rehtiin joukkoomme kaivataan lisää ketterällä asenteella varustettuja koodivelhoja. Etsimme kahta Full Stack -ohjelmistokehittäjää ottamaan osaa asiakkaidemme vaativiin järjestelmäkehitysprojekteihin.

Mistä on kyse?

Probis on asiakkaidensa luottopelaaja, joka toteuttaa räätälöityjä integrointi- ja tiedonkäsittelyratkaisuja. Taloushallinnon, auto- ja korjaamoalan, kaupan, julkishallinnon ja ICT:n toimialoilla toimivat asiakkaamme pitävät huolen siitä, ettei meidän tarvitse tehdä kevyitä leluja vaan ammattikäyttöön tarkoitettuja kunnon vehkeitä.  Automaatio,  luotettavat järjestelmät ja ripeä vastaaminen asiakkaan tarpeisiin, näissä me loistamme. Työn tekemiseen meillä on suoraviivainen suhtautuminen. Työt tehdään päiväsaikaan, jotta töiden jälkeen kukin pääsee pelaamaan Hearthstonea, kuntosalille tai perheen pariin oleilemaan. Firma ei ole muun elämän este.

Tätä me tarjoamme sinulle

Meillä uskotaan, että työt sujuvat parhaiten kun sitä saa tehdä rennolla otteella, itse määritetyllä tyylillä ja ilman turhia hallintohimmeleitä. Kuten kirvesmiehillä työkalujen on oltava terässä, lounaalle on päästävä ja kehon huoltoa tuettava.  Kommunikaatio pienessä kymmenen hengen tiimissä  ei voi olla muuta kuin mutkattoman avointa. Probiksella kaiken keskiössä on se, että työtä saa tehdä rauhassa. Tästä periaatteesta johtuen, johtamisesta ollaan tehty mahdollisimman simppeliä, kehityskeskustelua käydään jatkuvalla syötteellä ja turha taustakohina blokataan syrjään olennaisen työn edestä. Mutkattomuuden lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja rutkasti kehittymismahdollisuuksia.  Kuulostaako sinulle sopivalta työpaikalta? Lisää kulttuuristamme pääset lukemaan täältä –>

Näillä eväin onnistut meillä

Suoraviivaiseen tapaamme sanottakoon heti alkuun että ei, me emme tarvitse pelkkää kopissa koodaavaa käsiparia tai koodittomasta polusta kiinnostunutta projektipäällikköä.  Etsimme täyden Full Stack -arsenaalin omaavaa ohjelmistokehittäjää, joka ottaa järjestelmäkehityksen siististi haltuun ja ei jää ensimmäisen ongelman kohdalla maailmaa manaamaan.

Olet meille kiinnostava kun sinulla on

  • Näyttöjä käyttöliittymäohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Kokemusta ohjelmistointegraatiosta
  • PHP, HTML,JavaScript ja/tai CSS –osaamista
  • Hyvä AngularJS ja/tai React tuntuma

Ohjelmistokehittäjänä kannat oman kortesi kekoon siinä, että asiakkaille tehdään risukasojen sijasta laadukkaita ja jouhevasti toimivia järjestelmiä, jotka kestävät kovaakin käyttöä. Koodisi on siistiä, simppeliä ja ajoissa. Ideaalitilanteessa tunnet jo taloushallinnon domainia ja tähtikategoriaamme pääset näyttämällä omat GitHub -projektisi. Meillä ei mikromanageerata, joten oma-aloitteisuudelle ja toimintatapojen kehittämiseen suunnatulle innolle annamme suuren painoarvon. Selvää on myös se, että kommunikointi ja työskentely pienessä tiimissä kiinnostaa ja luonnistuu.

Jäikö jokin asia avoimeksi?

Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@probissolutions.fi tai soittamalla numeroon 020 735 1080.

Hakuohjeet

Lähetä kokemustasi ja osaamistasi kuvaava hakemus CV:n kera osoitteeseen asiakaspalvelu@probissolutions.fi. Kiinnostavat hakemukset nappaamme käsittelyyn saman tien.

Maksamme vihjeestä onnistuneeseen rekrytointiin 1000€ palkkion. Lue lisää täältä.

 


Vapaamuotoiset hakemukset

Olemme Probiksessa kiinnostuneita ohjelmistoalan kovista ammattilaisista sekä tulevaisuuden osaajista. Haemme tiimiimme kokeneita alan osaajia, mutta tarjoamme myös harjoittelupaikkoja ohjelmistoalan opiskelijoille.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voi toimittaa sähköpostilla: asiakaspalvelu@probissolutions.fi.

 


Probis työnantajana

Henkilöstöstrategiamme painottuu henkilöstön hyvinvointiin, osaamisen kehittämiseen ja työn sekä työtehtävien mielekkyyteen.

Tarjoamme työntekijöillemme etuuksia vapaa-ajan harrastuksille, niin liikunta- kuin kulttuuritoimintaankin. Järjestämme myös kuukausittain koko henkilöstölle yhteisiä after work aktiviteettejä,  jolloin kokoonnumme yhteen työpaikan ulkopuolella ja tutustumme uusiin liikuntamuotoihin, henkilöstön omiin harrastuksiin, sen hetken elokuvatarjontaan tai vain vietämme rennon saunaillan työpäivän päätteeksi. Työntekijämme harrastavat muun muassa bänditoimintaa, elävää musiikkia, frisbeegolfia, koripalloa, lenkkeilyä, sulkapalloa, pelejä ja valokuvausta.